Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «TIENS» Добавлен: 04.06.14 11:06

Основна назва: TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт:
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Львів, Івана Франка 14
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,34/5,0

Перегляди: 246
Усього відгуків: 1037
Опис діяльності:
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Автор(-ка): Ірина (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: помічник керівника
Дата початку роботи: Червень 2013 г.
Дата звільнення: 2014 г.
Корисність відгуку: 5 - 0 = +5
Всього коментарів: 5

Позитивні сторони компанії

- - -

Негативні сторони компанії

Піраміда і мережевий маркетинг.
Мене знайшли самі через HeadHunter, ось їхня компанія http://hh.ua/employer/1358748?utm_content=2014_06_04&utm_medium=email&utm_source=email&utm_campaign=resume_watched
По телефону, навіть не представившись спитали чи я ще шукаю роботу і запросили на співбесіду. На співбесіді було багато кандидатів, багато і тих, хто проводив співбесіду. Усі по-діловому одягнені, усмішка від вуха до вуха, всіх по імені по-батькові кличуть. Дають заповнити таку собі анкету. Далі викликають кожного в кабінет, а там штук 9 малюсіньких столиків, де і проводять розмову. Зі мною говорив дуже приємний хлопець, постійно усміхався, питав дуже мало, вже потім я зрозуміла що нормальний рекрутер питав би більше і значніші питання. На моє питання про орг структуру відповів що усе розкажуть на навчанні. Веечері мені позвонили і радісно привітали з тим, що мене обрано і запросили на навчання.
На навчанні відбувався повний піздєц. Вибачте. Отже перед початком мене запросили до мого "керівника", яка виявилась не такою вже офіційною чи розумною, говорила плутано, нечітко і видно по ній, що вона якась занюхана так би мовити. Сказала, що дадуть літературу на опрацювання, і попросила за затерту книжку 50 грн застави. Благо в мене тоді стільки не було. Далі лекція. Лектору даю 5 балів, зомбіст ще той. Працює з публікою якісно, всіх заохочує говорити, піднімати руки і у всьому з ним погоджуватись. Лекція мала бути по фінансах, але він розказував тупу фігню, мета якої: показати як ми погано живемо і як про нас не дбає держава. На другий день стало ще цікавіше. Цілу годину нам розказували про система нарахування зп. І смішно стало вже на початку: немає посад, лишень рівні карєри, зірочки. В жодній нормальній компанії такого не буває, запамятайте. Друге: рахують зп вони умовними одиницями. 1 уо=8,5 ( спочатку казали 11, але потім сказали що нас будуть офіційно працевлаштовувати тому 8,5) - за Українським законодавством нарахування івидача зп відбувається лише у гривнях, навіть не доларах чи євро! Розписували довгі формули з відсотками, розказували про "сімейний бізнес" де можна просто створити рахунок на близьких і їм будуть капати відсотки. Просто так! Не компанія а чарівники. Але от коли мене пробило на дикійший ржач: після восьми зірочок карєра не закінчується! Далі йде бронзовий, срібний і золотий лев! А потім ПЧП - почесний член правління. І ще подарунки 20, 40 і 100 тисяч вже не уо а доларів.
До речі назву своєї контори вони не говорять. На лекції хтось спитав і лектор мав необережність сказати, хоча дуже невнятно, двічі повторював але я вловила шось на кшталт тясн чи того подібного. Вже потім побачила напис на слайді, загуглила і підтвердила свої побоювання. Одразу пішла, і мені ще звонили питали куди я пропала. На фразу "я не хочу працювати у вашій компанії" ця "керівник" помямлила і сказала ну але ж ми вам ще про обовязки не розказували. Ніби це не зрозуміло, що вони всіх змусять продавати їхню продукцію.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5