Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «TIENS» Добавлен: 16.10.14 15:48

Основна назва: TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт:
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск, Грушевського 22а
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,34/5,0

Перегляди: 655
Усього відгуків: 1037
Опис діяльності:
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Автор(-ка): Христя (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Офіс менеджер
Дата співбесіди: Жовтень 2014 г.
Корисність відгуку: 20 - 0 = +20
Всього коментарів: 20
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

нема

Негативні сторони компанії

Запросили на співбесіду. Офіс на 6-му поверсі новобудови. З самого початку насторожила вивіска на вхідних дверях Євростар, на жовтму аркуші А4. Ну ладно, заходжу на 6-ий поверх. На вході стоїть милий хлопчина, в піджаку, краватці, запросили і дали заповнити анкету, а після того визвали до куратора. В кімнаті де проводилась співбесіда ще з 10 кураторів проводили співбесіду, за столиком де крім папки нічого немає. Кураторка починає трусити щось за Мальдіви, на запитання як називається компанія нічого внятного не відповіла, з дибільною усішкою задавала питання, а вечором передзвонила і запитала "чи готові ви почути результати співбесіди?", мені було все-одно, бо я зрозуміла що це черговий розвод, але я підіграла "Так, звісно", - "Ви пройшли, тому з радістю запрошую вас на семінар, візьміть ручку, блокнот, фотки, бейджик". Ладно, думаю піду, розвідаю.
Приходжу на другий день на "семінар", і афігєваю з кількості людей які сидять в залі, десь 50 чол., на екрані якесь відео, всі такі усміхнені, ну чисто секта. Дали якись план лекцій з пунктами "фінансовий план", "ПДН", "Кар'єра" і тому подібне. І тут починається лекція, де жінка починає трусити такий брєд, який я ще ніколи не чула, з нами розмовляли як з туподоходящими, з питаннями чи ми знаєм для чого люди ходять на роботу, і для чого треба гроші. Задали домашнє завдання написати 50 мрій. Записала це чудо на диктофон щоб посміятись потім. Після години лекції, я думала що мені прийде кінець. Після лекції визвала кураторка, яка добила мене тим, що запропонувала взяти книжку, але так як то не її книга, то дати 30 грн під заставу. Книга називається "Путь к успеху", потрьопана обкладинка, дешевий шрифт, короче фількіна грамота. Я відмовилась, сказала що в інтернеті почитаю про це)). Короче ми попрощались і я зрозуміла що більше не витерплю цього всього, навіть заради цікавості.
Вийшла звідти з важкою головою, всі перехожі почали здаватись підозрілими, ці люди мають якись вплив на підсвідомість. Жах і ще раз Жах, а хтось же ведеться на таке. Обходьте такі фірмочки далекою дорогою, бо це дарма втрачений час!!!