Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «TIENS» Добавлен: 21.11.14 15:26

Основна назва: TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт:
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Полтава
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,34/5,0

Перегляди: 313
Усього відгуків: 1037
Опис діяльності:
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Диспетчер - оператор
Дата співбесіди: Листопад 2014 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Всі були дуже приємні!!!

Негативні сторони компанії

Доброго дня! Я також потрапила в таку неприємну ситуацію. Знайшла в інтернеті вакансію диспетчера-оператора 18 листопада. Відразу не позвонила. Позвонила 20 числа і то в 16:00. Я запитала чи вільна, то відповіли, що так. Я щей здивувалась, бо пройшло 2дні. Мені назначали співбесіду того дня на 17:40. Коли я прийшла до них на офіс(хоча дуже все дивно, на прохідній хлопчина, який видає бланки, один зал для проведення лекцій і кабінет, де стоїть 6 пустих столів. Проходила я співбесіду у Моляр Ірини Володимирівни. Сказала, щоб я з 19 по 20 перетелефонувала і вони скажуть про результат. Я позвонила і мені повідомили, що я пройшла і можу завтра прийти на стажування. Ну коли я йшла, то думала буде нормальне стажування(копм, телефон і вперед). Прийшла я до неї, дала 50грн залогу за маленьку книжечку, яка точно того неварта і вона мені сказала, щоб я ішла в зал, бо на 11 буде лекція. Посидівши на лекції і послухавши про фінансовий план якось стало трішки не пособі. Нафіга потрібен фінансовий план диспетчеру? Лохотрон......З початку не було як перевірити, бо назву компанії не вказали, а лише сьогодні на лекції. В понеділок(24 дистопада) друга лекція, то піду забирати гроші. Не знаю чи віддадуть, але сходити потрібно! (не ведіться на такі лохотрони. Якщо шукаєте роботу, то не лініться, а йдіть на нормальну і перевірину роботу, де потрібно працювати фізично. Бо безкоштовного сиру не існує і сидіти в офісах і клацати мишкою не всім дано. такі роботи лише через знайомих)
((м.Полтава, вул.Жовнева, 54, офіс 17). В неті перед співбесідою пробила, то за цим офісом числилась нормальна фірма. Коли прийшла, то на цих дверях висіли якісь не понятні бумаги, а поруч назва старого офіса і вказано, що він перенесений в інший кабінет і я наче потрапила в інший світ :) )