Отзыв о работодателе «ТОВ Автошкола Магістраль» Добавлен: 14.02.25 13:24
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: magistral.dp.ua
Телефоны: 067 267 5007
Эл. почта: [email protected]
Страна: Казахстан
Адрес: Казахстан, г. Нур-султан, вулиця Героїв АТО, 30В, Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50027
Просмотры: 23
Всего отзывов: 1
Описание деятельности:
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2025 г.
Положительные стороны компании
"Дуже задоволений навчанням в Автошколі Магістраль! Інструктори професіонали своєї справи, пояснюють усе доступно. Програма курсу дуже добре розроблена, є можливість навчатися в зручний час. Всі автомобілі нові, що додає впевненості на дорозі. Рекомендую!"
"Прекрасна автошкола з чудовими інструкторами, які завжди допоможуть і пояснять. Викладачі теорії справжні фахівці. Маю всі необхідні навички для впевненого водіння після проходження курсів. Велике спасибі команді!"
Отрицательные стороны компании
"Заняття часто затримуються, графік не завжди зручний для працюючих людей. Хотілося б більшої гнучкості в плануванні уроків."
"В автошколі є кілька нюансів, які могли б бути краще організовані. Іноді виникають труднощі з оформленням документів і деякі деталі навчання могли б бути більш чіткими."