Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Морион ООО» Добавлен: 15.09.14 01:22

Основна назва: Морион ООО
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт:
Телефони: +380 (44) 585-97-10
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,23/5,0

Перегляди: 441
Усього відгуків: 20
Опис діяльності:
Издания для специалистов фармации и медицины
Автор(-ка): .оксана (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Редактор
Дата співбесіди: Червень 2014 г.
Корисність відгуку: 6 - 0 = +6
Всього коментарів: 6

Позитивні сторони компанії

Симпатичний ліфт)))

Негативні сторони компанії

Була на співбесіді. Не сподобався ряд моментів.

) Дуже вже примітивно заманюють. Розповідають, як тут ненапряжно працювати-- цитата "Прийшли-и-и, попили каву, поспілкуувались, розкачались". Обурила примітивна замануха: "Йдете на якусь прес-конференцію-- а там і фуршетик" ( я що, виглядаю корисливим жлобом? ). Вершина "заманухи", яка викликає навіть не обурення-- не знаю, як назвати: "А там і мужчінку можна зустріти на прес-конференції". В мене, звісно, на чолі написано, що я лузер в особистих питаннях-- і компанія надає мені додатковий бонус, а саме можливість зустріти "мужчінку".

2) Обманюють, що немає "тєкучки" кадрів. Хоча насправді у розсилці постійно вигулькують вакансії у "Моріоні". Розповідали, що місце, на яке я претендувала, ніби-то звільнилось, бо редактор скоропостіжно виїжджає за кордон.

3) Не сподобалась неувага до мене як претендента на вакансію, а саме. Поміркувавши після співбесіди, я зозвучила зарплатню, яку хотіла би отримувати за свій набір якостей ( бути пишучим, дипломованим лікарем, з вільним володінням англійської-- це коштує явно не середненький рівень зарплат у журналах та газетах ). Далі відбувся такий діалог: компанія: "Якщо вирішиться позитивно-- ми зателефонуємо, якщо ні-- то ні"-- я: "Я зв"яжуся з вами"-- компанія: "Не треба нам дзвонити". То коли їм треба було "залатати" дірку, вони мені надзвонювали по кілька разів на день, а коли виявилося, що з претендентом дфла не буде-- то пішов він на фіг, так?

4) Під час співбесіди почали клятвенно запевнювати, що я не буду перетинатися з керівником-- паном Крячком ( певне, зрозуміли, що претенденти читають відгуки про хамство Крячка ).

5) Постійний упор, що зарплата-- повністю біла ( мова йшла про 4000 грн ). Відколи це білизна зарплати стала "дарунком долі" в правоій державі?

6) Обіцяли "золоті гори" за рахунок премій-- самі ж не могли пояснити, як премії задокументовані офіційно, викручувалися: "Вам все у бухгалтерії розкажуть". Премії виплачують не одразу, наступного місяця, а аж через місяць-- шукай нічим не підтвердженого вітра в полі.

Як кажуть хірурги: "Будь-сумнів-- на користь операції". Від вакансії відмовилась.