Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ТзОВ "Торговий дім "АВАНТА""» Добавлен: 27.06.15 18:00

Основна назва: ТзОВ "Торговий дім "АВАНТА""
Інші назви: супермаркети "Колібріс", "НАШ", "555". До 2009 року компанія називалась ЗАТ "Агроконтракт". КУА "Глобус", "Єврохолдинг". Торгово-офісний центр "Глобус". ТзОВ "Оріон-будінвест", ТзОВ "Оріон"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт:
Телефони: (03320)789-201 - секретар
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,95/5,0

Перегляди: 302
Усього відгуків: 6
Опис діяльності:
1) мережа продуктових супермаркетів формату "у дома" (Волинська, Рівненська, Житомирська, Вінницька, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, І-Франківська області); 2) дистрибуція на Волині та Рівненській області: алкогольних і безалкогольних напоїв, бакалійна та кондитерська групи; 3) будівництво житлове (кілька багатоповерхівок) і комерційне (торгові центри по Україні) 4) інші мілкі бізнеси власника - Голіков Сергій Іванович Приблизно 33% компанії знаходяться у власності інвестиційної компанії "Euroventures Ukraine" (www.evu.kiev.ua)
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2014 г.
Дата звільнення: 2015 г.

Позитивні сторони компанії

немає

Негативні сторони компанії

Працювали знайомі на тій фірмі. Відношення дуже погане до робочого персоналу. Хто працював не хоче повертатьсь назад. Працівників не рахують за людей, брудом обливають. Платять мало.То і недивно, що люди ідуть , кожного місяця приходять нові і то довго незалишаються. Я хочу звернутись до керуючого мережою супермаркетів колібріс. То проблема може не в працівниках, а в керівництві супермаркету, риба гниє з голови, спочатку треба начальство вивисти на чисту воду. Пиїзджають машини з товаром привезли кури, прийняли девять кілограм, як прийшлося до діла розробляти замість девять стало шість. А сигарети, не кажучи вже за остальний товар, а платять за недостачу робочий персонал. Отак і живе начальство. Не раджу нікому іти в ту фірму.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5