Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «PrimoCollect» Добавлен: 06.04.17 15:39

Основна назва: PrimoCollect
Інші назви: Примоколект, Прімоколект, ООО "Финансовая компания Кредит-Капитал", ООО" Компания по управлению активами Примо колект капитал"
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Сайт:
Телефони: 044-393-71-57
Адреса: Україна, м. Чернігів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,95/5,0

Перегляди: 487
Усього відгуків: 31
Опис діяльності:
Агентство по взысканию задолженности
Автор(-ка): Вячеслав (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2016 г.

Позитивні сторони компанії

Більш -меньше вже можуть спілкуватись державною мовою. Деякі працівники навіть вміють правильно оцінити співрозмовника ( як з ним спілкуватись і про що).

Негативні сторони компанії

Організація, на мій погляд, потрібна, але підбір штату архікошмарний. Відношення до своеї роботи неяке. Якщо необхідно вирішити питання про повернення коштів по кредиту, то необхідно спочатку витребувати у попередника все листування по кредиту і вивчити всі матеріали кредитозаємника, а вже потім починати погрожувати судовими вироками. Не забувайте ШАНОВНІ РЕКЕТИРИ, по іншому з їхнім відношенням я їх не можу назвати, що не всі багаті люди обходяться без кредитів. А навпаки, в своєму відношенню до життя, в більшості своїй багаті люди свої кошти не використовують, а беруть в іншіх. Але питання в іншому. Чому ті хто награбастав всякими кредитними махінаціями не підлягають обовязковій розробці в колекторній фірмі, а НОРМАЛЬНІ люди повинні доказувати свої права втрачаючи ще більше ніж брали в кредит???. Стосується керівництва компанії: невже вам подобається, що ваші душі кожної секунди якась людина проклинає і поливає брудом. Перенаправте вашу енергію і ваше завзяття в більш правильне русло. Не йдіть проти людства і проти Бога в душі, помагайте людям і у вас буде більше тих благ які Вам так хочеться мати.