Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ТзОВ "Торговий дім "АВАНТА""» Добавлен: 30.07.12 17:50

Основна назва: ТзОВ "Торговий дім "АВАНТА""
Інші назви: супермаркети "Колібріс", "НАШ", "555". До 2009 року компанія називалась ЗАТ "Агроконтракт". КУА "Глобус", "Єврохолдинг". Торгово-офісний центр "Глобус". ТзОВ "Оріон-будінвест", ТзОВ "Оріон"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт:
Телефони: (03320)789-201 - секретар
Адреса: Україна, м. Луцьк
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,95/5,0

Перегляди: 388
Усього відгуків: 6
Опис діяльності:
1) мережа продуктових супермаркетів формату "у дома" (Волинська, Рівненська, Житомирська, Вінницька, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, І-Франківська області); 2) дистрибуція на Волині та Рівненській області: алкогольних і безалкогольних напоїв, бакалійна та кондитерська групи; 3) будівництво житлове (кілька багатоповерхівок) і комерційне (торгові центри по Україні) 4) інші мілкі бізнеси власника - Голіков Сергій Іванович Приблизно 33% компанії знаходяться у власності інвестиційної компанії "Euroventures Ukraine" (www.evu.kiev.ua)
Автор(-ка): Бував там (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2012 г.
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1
Всього коментарів: 3

Позитивні сторони компанії

Не було помічено.

Негативні сторони компанії

Проходив якось співбесіду в цій компанії. Раніше від знайомих чув, що це гнила контора. Але думаю, спробую. Перше враження справив нахабний, борзий і не вихований рускоговорящий охоронець. Далі всі намагались справити враження модної компанії, але таке я вже одразу помічаю. Нач. відділу реклами одразу видалась якоюсь злобною тьоткою. Її некомпетентність стала зрозумілою як вона сказала, що бігборди (дизайн і друк) - це не поліграфія.

Через тиждень прислали обіцяне завдання: "зробити стилістику обкладинки і упаковки для торг. марки."
Виконав тестове завдання, вислав. Як робив, то орієнтувався на макети лідера українського ринку роздрібної торгівлі. Відповіли, що, мол, це не відповідає вимогам їх компанії, про які ніхто нічого не казав. Начальниця рекламного сказала, що це примітивно і взагалі, що не хоче витрачати на мене час.

Як на мене, то треба ставити конкретні ТЗ і розраховувати на те, що людина не буде робити безкоштовно повну розробку макету, тим більше стилістики для Private Lable.
Що ж, нехай шукають когось далі. Пораджу їм вчитись терпимості і вміння спілкуванню з людьми.