Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

• Рейтинг 2,29/5,0

Просмотры: 25527
Описание деятельности:
Производство продуктов питания

Разбор отзывов о компании «ЭФКО»

Бірнеше тәуелсіз пікірлерде компаниядағы жұмыс атмосферасы мен басқару стиліне қатысты елеулі сын айтылады. Көптеген қызметкерлер корпоративтік мәдениеттің әлсіздігін, деструктивті басқаруды, жиі және кейде негізсіз айыппұлдарды, кадрлардың тұрақсыздығын және ұжымдағы жағымсыз қарым-қатынасты атап өтеді. Кейбір пікірлерде басшылықтың қызметкерлерге деген құрметсіздігі мен әділетсіз шешімдері, сондай-ақ уәделердің орындалмауы туралы айтылады. Сонымен қатар, кейбір қызметкерлер жалақының уақытында төленетінін және кейбір инфрақұрылымдық жақсартуларды (жаңа асхана, тегін автобус) оң бағалайды. Жаңадан келгендер үшін оқыту мен мансаптық өсу мүмкіндігі туралы жеке оң тәжірибе де бар, бірақ бұл тек бір-екі пікірде ғана кездеседі. Үміткерлердің пікірлері бойынша, іріктеу процесі ұзақ әрі күрделі, кейде үміткерлерге кері байланыс берілмейді немесе жеке деректердің қауіпсіздігіне қатысты алаңдаушылық туындайды. Жалпы, қызметкерлердің тәжірибесі негізінен теріс, компанияда жұмыс істеу көптеген адамдар үшін қолайсыз деп бағаланады.

Что чаще всего хвалят

• Жалақы уақытында төленеді
  • Жаңадан келгендерге оқыту және мансаптық өсу мүмкіндігі бар
  • Инфрақұрылымдық жақсартулар (жаңа асхана, тегін автобус)

Основные проблемы

• Деструктивті басқару және корпоративтік мәдениеттің әлсіздігі
  • Жиі және кейде негізсіз айыппұлдар
  • Кадрлардың тұрақсыздығы және жоғары ауысымдылық
  • Ұжымдағы жағымсыз қарым-қатынас және ұжымдық қолдау жоқтығы
  • Басшылықтың қызметкерлерге құрметсіздігі және әділетсіз шешімдер

Отзывы о компании «ЭФКО» Всего: 10

Фильтр по региону:   Все   Нур-султан   Алматы   Петропавловск