Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «TIENS» Добавлен: 14.03.15 16:19

Основна назва: TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт:
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Луцьк, Словацького 7 (за Базиліком)
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,34/5,0

Перегляди: 408
Усього відгуків: 1037
Опис діяльності:
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Менеджер по роботі з клієнтами
Дата співбесіди: Березень 2015 г.
Корисність відгуку: 6 - 1 = +5
Всього коментарів: 7

Позитивні сторони компанії

персонал підозріло дуже любязний зі всіма.Але відмовчується.

Негативні сторони компанії

Нашла на сайті цю вакансію.Надіслала резюме.Через пару днів прийшла відповідь що керівництво зацікавилось мною і мені потрібно перезвонити по телефону щоб записатись на співбесіду.Я позвонила,записалась (м.Луцьк,Словацького 7,поверх 2,кабінет 206).
коли туди прийшла,там вже сиділо близько 30 людей.Мене насторожило що там були люди зовсім різного віку (похилого) хоча зазвичай на такі посади беруть молодих людей.Записалась в адміністратора.Потім чекала свого керівника в мене попався Осетров.Запросив мене,дуже швидко говорить нічого не зрозуміла про компанію нічого ясного не розказав.Сказав лише що вона займається виробництвом і співпрацює з міжнародними фірмами.За результататми співбесіди сказав що позвонить ввечері і скаже пройшла я чи ні..Позвонив..каже що прохожу далі.Я вже така радісна,думаю що серед тих 30 осіб я пройшла,прихожу через день,знову захожу в той кабінет (206) а тих людей ще більше сидить і знову пенсіонери є.Це ще більше насторожилоПрочитали нам вступну лекцію як заробити гроші і т.д.Нічого про компанію не розказували,це був типу тренінг.Після лекції я знову спілкувалася з керівником де мала взяти книгу "Богатый папа,бедный папа" додому почитати,а взалог залишити їм 70 грн.Потім після 4 лекцій мені ті гроші обіцяли повернути.До речі питала про компанію так як в перший раз не дуже почула,так керівник мені назвав не ту компанію прояку я чула тоді.Чим саме займається ця компанія теж не відомо.Поки я в інтернеті все таки не нашла по цій адресі якісь біодобавки.
Нажаль книгу я вже купила,гроші не повернеш (До речі в неті вона коштує 40 грн. і її можна навіть почитати онлайн).Це сєтєвий маркетинг про який вони нічого не кажуть і успішний він лише тоді коли ви можете залучати інших людей (лохів) від яких у вас потім будуть якісь відсотки.Ця компанія дурить людей.В понеділок в мене мали бути лекції я вже на них не піду.Але жалко що купила книгу(